Forlaget Ydun

Tlf: 8615 0073
Email: info@forlagetydun.dk

Til forsiden Forside

Paris bag facaderne forside

132 sider

Bogladepris inkl. moms:
kr 148,00

Udkom i 1999.

ISBN: 87-987339-0-7

Bogen kan købes hos os

Paris bag facaderne

af Aase Nørrung:

Paris bag facaderne giver læseren et indblik i den parisiske hverdag, som den leves bag de lukkede skodder og anonyme døre.

Paris bag facaderne henvender sig til de turister, der ikke er bange for prøve bus og metro, der gives bl.a. opskriften på hvordan man får et uge/månedskort til den kollektive trafik. Ligesom småhæfterne med ugens begivenheder gennemgås for ikke franskkyndige.

Paris bag facaderne rummer desuden et idékatalog for dem, der har mod på at dreje væk fra de hårdttrampede turiststier og udforske byens mere ukendte kvarterer. Eksempelvis til steder hvor danske og udenlandske kunstnere og videnskabsmænd har boet og arbejdet under deres ophold i Paris.

Bøgerne er nummereret og signeret af forfatteren.

Illustrationerne er af Bendt Longmose Jakobsen.

Pressen skrev om Paris bag facaderne:

"Det er en bog, man bliver klogere af, og som er god at have i lommen til læsning i Luxembourghaven.... Det er en bog, der fik mig til at ønske mig en række slentreture i Paris i selskab med Aase Nørrung."
John Njor, Politiken, 17. august 1999.

"...hyggelig læsning er det, og Aase Nørrungs oplevelser skaber et stemningsbillede..... Man føler virkelig, at man kommer bare lidt ind bag facaderne....."
Judith Betak, Berlingske Tdende, 10. juli 1999.

"...har man tidligere stiftet bekendskab med den franske hovedstad er der meget interessant læsning i Aase Nørrungs bog. Den kommer, som titlen antyder, bag facaderne....
Bendt Longmose Jakobsen har illustreret den læseværdige bog...."
Kjeld Christoffersen, Århus Stiftstidende, 31. juli 1999.